TEST69378

BLOCS ARTÍSTICS MOLESKINE

 A RAIMA ELS TENIM

Estem ben segurs de que si algun cop has tingut l’oportunitat de visitar alguna de les nostres botigues hauràs pogut veure els diferents espais de la botiga decorats amb amor i acompanyat de marques de qualitat. Sens dubte, Moleskine és una d’elles i els blocs artístics un dels seus productes estrella.

Troba els millors Blocs Moleskine Aquí 

Ja portem uns quants anys treballant amb la coneguda marca nascuda a Milán i cada any ens apassiona més la qualitat i el servei que donen amb els seus valors i els seus productes.

Aquests Blocs Artístics ens han encantat ja que t’ajudaran a recordar els moments màgics i et faran costat quan més ho necessitis.

Ho sabem, ets un artista. T’agrada dibuixar, pintar i en definitiva, expressar el que sents sobre un paper. Es important que ho facis a gust i per això volem donar-vos a conèixer els Blocs Artístics Moleskine. Podràs emportar-te‘l a tot arreu, dibuixar tots els dies, personalitzar-lo, embrutar-lo, experimentar noves tècniques, etc.

La meta és omplir-lo amb tots els teus moments i pensaments. Podries escriure la data a la primera pàgina quan el comencis i deixar un petit espai per a escriure-hi quan acabis Així, tindràs una motivació que et porti a acabar-lo i sentiràs una satisfacció molt més gran quan el vegis acabat.

Aquests blocs artístics Moleskine et convidaran a dibuixar i pintar amb llibertat, només provar-los t’enamoraràs i voldràs expressar-ho tot sobre els papers.

Estem segurs que t’agradaran, sempre és el moment perfecte per expressar-te sobre el teu bloc i descobrir tot el que ets capaç de transmetre.

Un cop més, gràcies per confiar en Raima. 

Recorda que t’hi esperem sempre a la botiga online i a la nostra botiga física! 

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga