TEST69378

Talens

Descobreix aquests meravellosos productes de la marca Royal Talens per a belles arts, des de colorits acrílics i excel·lents olis fins subtils puntafinas i llapis de colors. Trobaràs tot el que busques per a pintar tot a color i sense regles. Trenca els esquemes, fes que la teva obra sigui innovadora i reinventada. Agafa un pinzell i demostra del que ets capaç.

Els Retoladors Ecoline

Pinta la vida del teu color

Comprar

Aquests retoladors amb colors vius de punta flexible són perfectes per a la Elaboració De Paper, Targeta, Paper D’Aquarel·la…

T’acompanyaràn dia a dia i t’ajudaràn a donar-li vida a els teus dibuixos. Compral’s  Ara 

Els Retoladors Micron

Marca la diferència amb els detalls

Comprar

Aquests retoladors punta fina Micron t’ajudaràn a perfilar cada detall de les teves obres per a que quedin fantàstiques.

Recorda que en els detalls està la diferència.

Els Bastidors

On reposa el teu art

Comprar 

Els Blocs

Omple’l d’idees

Compra

El bloc perfecte per a fer un primer esbòs de cualsevol idea que tinguis el trobaràs a Raima. Aquí trobaràs blocs de dibuix que podràs portar sempre amb tú per a que mai et quedis amb ganes de dibuixar. Tota gran obra comença per un esbós.

Les Pintures

Fés que les teves obres cobrin vida

Comprar

T’oferim grans quantitats a triar i diferents tonalitats per afavorir les teves obres i per a que puguis crear diferents ombres o impressionants acabats. Aquestes pintures es poden aplicar per a diferents tècniques, gràcies als pigments que fan que siguin úniques. Comptes amb una àmplia gamma d’estoigs i tonalitats. Gaudeix d’una gran solidesa a la llum i una varietat d’opacitats que t’ofereix a la finalitat de la teva meravellosa obra.

Un cop més, gràcies per confiar en Raima. 

Recorda que t’hi esperem sempre a la botiga online i a la nostra botiga física! 

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga