MOLESKINE SMART WRITING SET (ELLIPSE)

ELLIPSE de MOLESKINE.

El somni d’escriure en paper i guardar-lo al mòbil fet realitat
Amb els dispositius mòbils, milions de persones han passat a utilitzar cada vegada menys paper. N’hi ha que prescindeixen d’ell per complet mentre que altres mantenen viu l’esperit de l’llapis, l’agenda i el bloc de notes. Per a aquests últims, Moleskine ha creat l’Smart Writing Set, una combinació de paper, bolígraf i app que uneix els dos mons per sempre.
Aquest és el meu quadern, el meu bolígraf i … la meva app!

Moleskine és una marca que no cal presentar. El Moleskine Smart Writing Set, compost d’una llibreta Moleskine negra i un bolígraf a joc, és tot el que necessites per començar a utilitzar-lo.

El Smart Writing Set necessita d’un component crucial per funcionar, tan essencial com els altres dos. El teu mòbil amb l’app de Moleskine instal·lada i configurada. En conjunt, tenim un sistema per prendre notes i apunts així com fer esbossos o esquemes que podrem portar a qualsevol lloc.

La màgia del digital i el paper juntes.
El Smart Writing Set de Moleskine és un producte màgic. Quan veus per primera vegada el seu funcionament és inevitable quedar sorprès.

Les anotacions fetes a la llibreta Moleskine (és una especial, amb puntets que ajuden en la detecció de la rega) apareixen gairebé en temps real en l’iPhone. Detecta cada lletra, puntet o detall a la perfecció. Tant, que un arriba a preguntar-se si hi ha algun tipus de màgia o encanteri darrere d’aquest boli.

Moleskine ha creat l’eina perfecta per als que segueixen estimant el paper i volen beneficiar-se dels avantatges de les apps
El Smart Writing Set està pensat per a aquells que sempre han gaudit escrivint amb paper i boli. Persones que veuen el món digital, els mòbils i tablets a més de les apps com una cosa positiva, però que no acaba de convèncer a l’hora de fer anotacions. Confien més en el paper. Per això, Moleskine ha volgut combinar el millor d’ambdós mons. L’eternitat de el paper amb la ubiqüitat del digital.

(unitats molt limitades)

Mostrando todos los resultados 2