TINTÍN

El reporter de còmic més famós de tots els temps arriba a Raima
Tintin va aparèixer per primera vegada un 10 de gener de 1929 a la revista Le Petit Vingtième en la qual es narraven les aventures d’aquest periodista al llarg a llarg de l’món al costat dels seus companys personatges com el gos Milú, el capità Haddock, el professor Tornassol, els detectius Hernández i Fernández i la cantant Blanca Castafiore.

Les aventures de Tintín han reflectit bona part de la història de el segle XX en diferents publicacions com Le Petit Vingtième, el diari Le Soir o al setmanari Tintin. A través de les aventures d’el reporter belga, tots hem estat testimonis de l’arribada de l’home a la Lluna l’imperialisme japonès o el colonialisme a l’Àfrica, esdeveniments històrics que han marcat a diferents generacions i que fins i tot va ser portat a la gran pantalla el 2011 per el famós director Steven Spielberg.

El seu autor, Hergé, també va crear escola. Va contribuir a el desenvolupament de l’còmic com a llenguatge. La seva principal aportació va ser l’anomenada «línia clara», el gust per la comprensió i un cert classicisme, que va ser seguit per alguns mestres com Edgar Pierre Jacobs o Bob De Moor.
PER AIXÒ I PER MOLT MÉS HEM DECIDIT PORTAR A TINTÍN A RAIMA, des de Ja, pots aconseguir qualsevol figura de col·leccionista que vulguis al nostre espai Tintín

No se encontraron productos que concuerden con la selección.