Scrapbooking

Scrapbooking és l’art de guardar els teus records més especials en la forma d’un àlbum de retalls, en una varietat d’estils que pot ser tan àmplia com tu vulguis.
Fotos, calendaris, agendes, postals, cartells, col·leccions, bitllets, tiquets, receptes de cuina, notícies, retalls de diaris, reflexions, idees… en fi, tot el que sigui important per a tu pots conservar-lo en el teu àlbum de retalls.
Scrapbooking com a art
Scrapbooking és un art lliure i cada scrapbook és una obra en la qual desenvolupes el teu propi estil i defineixes el teu propòsit; organitzes el que vols incloure, decideixes si ho enfocarás en una sola idea, si els teus dissenys seran a doble pàgina o a una sola i la seva grandària; tu decideixes si l’estil del teu àlbum serà simple o més elaborat; romàntic, minimalista, barroc, o gòtic; si el teu scrapbook tindrà la forma d’un llibre enquadernat, o si mantindràs les pàgines soltes o penjades a les parets. No obstant això, hi ha un element comú en totes les pàgines d’àlbums de retalls: expliquen una història.
Ja sigui en forma de narració cronològica o de muntatge visual de tipus temàtic, un scrapbook és una història i l’art de Scrapbooking busca formes divertides i eines per explicar millor aquestes històries, organitzant moments únics i memorables del passat que més endavant seran valorats també per les generacions futures.
Crea bells àlbums complets per preservar els teus records d’esdeveniments importants com naixements, aniversaris, compromisos, casaments i aniversaris, commemoracions i vacances; o d’èpoques memorables com els anys del cole, de la universitat, o dels anys daurats després de la jubilació.
Què necessites per començar a fer scrapbooking?
Raima presenta un ampli assortiment de materials per adornar i decorar tant les pàgines com les cobertes de la teva scrapbook.
La teva memorabilia (el conjunt de records que vols incorporar a la teva àlbum de retalls), és l’element principal.
Per personalitzar les cobertes de la teva scrapbook, pots folrar-les amb feltres decoratius, papers de tela o de textura natural.
Per adornar les pàgines de l’àlbum, pots utilitzar trossos de paper de regal com a fons per a fotos, peces i retalls més petits i per fer butxaques.
Els tampons amb tintes acolorides o metàl·liques són fantàstics per afegir paraules, números o detalls artístics.
Les cintes decoratives adhesives són ideals per emmarcar fotografies.
Materials per Scrapbooking a Raima
Cintes decoratives Crispy
Cintes adhesives colors Mark ‘si Apli
Cinta adhesiva tèxtil cotó vichy Innspiro
Papers de regal Pepin
Paper Pads de Graphic 45
Papers decoratius, de tela, de textura natural i de regal Raima
Feltres decoratius Stamperia
Coixinets de tinta i de pigment IZINK de Aladine, colors càssics i metal·litzats
Pintura per teles IZINK de Aladine i filtres aplicadores
Tinta per cal·ligrafia coure Aladine
Segells de goma Aladine: lletres inspirades en l’alfabet àrab.
Jocs de segells per a nens.
Planxa vinil Raima per gravat
L’scrapbooking és un registre visual del nostre viatge per la vida, una forma de preservar els nostres records i la nostra història, i de regalar a les generacions futures una valuosa finestra cap a les seves arrels. Raima t’ofereix tots els materials que necessitaràs per crear peces memorables que atesorarás sempre.