Retoladors Edding 1200/1300

Ja siguis un professional del dibuix o un principiant amb ganes d’explorar i expressar la teva creativitat, no perdis l’oportunitat de conèixer els retoladors 1200 i 1300 d’Edding, una combinació perfecta. Són ideals per a escriure, retolar, dibuixar, fer layouts i disseny de moda.
La seva tinta a base d’aigua és molt resistent a la llum i la seva àmplia gamma de colors els fan ideals per a escriptura creativa, per dibuixar i per pintar.
EDDING 1200/1300 IDEALS PER MANUALITATS I DECORACIÓ
Els retoladors 1200 i 1300 de Edding són còmodes i fàcils d’utilitzar. La seva punta de fibra arrodonida llisca sense esforç sobre el paper clar, targetes postals o targetes ja impreses a les quals volem afegir algun missatge personal. La seva tinta, feta amb pigments a base d’aigua, es manté líquida per molt més temps i és inodora. No regalima ni taca, i ofereix un resultat molt durador.
El retolador 1200 de Edding, amb la seva punta més fina, proporciona un traç més ferm i constant, perfecte per escriure postals, per exemple, o realitzar dibuixos i esbossos, tot amb una selecció de 24 colors.
El retolador Edding 1300, amb una punta una mica més gruixuda, permet traços més generosos, aplicables amb molta facilitat, amb una espectacular paleta de 40 colors que realça la qualitat de la pintura a mà sobre petites peces. El millor és que també pot utilitzar-se en treballs de major format.
Característiques dels retoladors EDDING 1200 i 1300 Colourpens
Retoladors Edding 1200
Retoladors amb punta de fibra perfectes per escriure, prendre notes, dibuixar i fer esbossos. La seva tinta a base d’aigua és altament resistent a l’acció de la llum. Els retoladors poden mullar-se amb aigua i utilitzar-se com aquarel·la abans de l’assecat sobre la superfície tractada. Disponible en una gamma de 24 colors intensos en diverses presentacions. Són ideals per a l’ús professional, a l’oficina, al col·legi oa la llar. Punta arrodonida amb un gruix de traç de 0,5 a 1 mm. És un retolador de qualitat superior, a punt per ser utilitzat a l’retirar-li el caputxó.
Fitxa del producte:
Gruix de traç: 0,5-1 mm
Punta: arrodonida (tipus bullet)
Disponible en 24 colors
Tinta a base d’aigua
Alta resistència a la llum
Retoladors Edding 1300
Retoladors de qualitat excel·lent, amb punta arrodonida de fibra, ideals per escriure, dibuixar i pintar sobre material clar i cartolina, tant en format petit, com targetes, calendaris, etiquetes pintats a mà, com per a formats més grans, com paisatges i bodegons, per exemple. Els pigments de la tinta del marcador estan fets a base d’aigua amb alta resistència a la llum. La tinta és aquarel.lable a mullar-se amb aigua abans de l’assecat sobre la mateixa superfície. El seu traç mitjà és d’aproximadament 2 mm.
Els retoladors 1300 de Edding estan disponibles en diverses presentacions en una espectacular paleta de 40 colors.
Fitxa del producte:
Gruix de traç: fins a 3 mm
Punta: arrodonida (tipus bullet)
Disponible en 40 colors
Ús: immediat Tinta: a força d’aigua
Alta resistència a la llum
Com es pot veure, la diferència entre els retoladors Edding 1200 i 1300, és bàsicament el gruix de les seves puntes, el que al seu torn determina les característiques del traç.

Mostrando los 3 resultados