Dibuix

Si t’agrada dibuixar, aquí podràs veure la meravellosa gamma de productes que t’ofereix Raima perquè donis curs a la teva creativitat. Ja que una imatge val més que mil paraules i que un dibuix permet transmetre idees sense haver d’utilitzar cap, podem dir llavors que el dibuix és un llenguatge universal. El dibuix és una forma d’expressió artística i avui en dia, a més, s’utilitza també com a teràpia de relaxació.
El dibuix artístic
El dibuix artístic és la representació gràfica de les formes, permetent als éssers humans l’expressió de les seves idees i sentiments. Per a això no es necessita tenir coneixements tècnics, les normes tècniques no han de constrènyer aquesta àrea del dibuix. Simplement es tracta de representar sobre una superfície; no ha de tenir sentit, com ja ens van ensenyar les avantguardes.
Si és això el que t’apassiona, o el que vols provar, Raima té tot el que necessites i més.
El dibuix com a forma de relaxació
En temps en què la tecnologia ens absorbeix, sovint sorgeix la necessitat de desconnectar. Alguns experts han plantejat el dibuix i la pintura com tècniques de relaxació altament efectives, tant per a adults com per a nens. En els últims anys abunden els llibres de pintar per a adults, amb gran influència asiàtica, com és el cas de les mandales hindús, igual que dibuix Zentangle, una tècnica dissenyada per convertir el dibuix en una eina de meditació.
Materials per a dibuixar en Raima
Raima ofereix una gran varietat de materials de dibuix, tant per a professionals i artistes, com per aficionats o per als que simplement volen desconnectar i relaxar-se. L’oferta en instruments i suports és de primera qualitat i prové de fabricants de reconeixement mundial.
Retoladors
El retolador és un instrument modern i fàcil d’usar, que serveix per aplicar mitjans humits sobre diferents tipus de superfície. Raima ofereix des dels retoladors bàsics fins als més sofisticats, puntes de diferents gruixos o tipus pinzell, per detalls o per a dibuixos extensos, de cases com Stabilo, Faber Castell, Edding, Staedtler, Tombow, Uniball o Kreul.
Llapis
L’instrument clàssic per dibuixar és el llapis: els llapis de grafit, de tradició centenària, en diferents gruixos, tonalitats i intensitats, i els llapis de colors, secs o aquarel·lables, tots fets amb pigments resistents a la llum i de marques com Stabilo, Faber Castell, Staedtler.
Barres Pastís i Ceres
De textura suau i sedosa, són un mitjà que difumina molt bé amb els dits.
Blocs Dibuix i Esbossos
Una àmplia varietat de blocs de paper de diferent gramatge i textura per a diversos usos, tècniques i mitjans, entre ells:
Blocs per a esbossos Michel.
Blocs per a pintar amb acrílics.
Blocs per pintar a l’oli.
Blocs per a pintar amb aquarel·les.
Blocs per a dissenys.
Tots amb el segell de qualitat de firmes com Michel, Moleskine, Clariefontaine i Canson.
Bastidor de fusta pi 100% lliure de nusos, per pintar a l’oli i amb acrílic.