LAMY

Bolígrafs i estilogràfiques Lamy

LAMY és sinònim d’instruments de disseny d’altíssima qualitat, destacats per la seva moderna estètica i que funcionen perfectament.

La història de LAMY es remunta a 1966. En els seus començaments, va ser una empresa familiar i la seva fusió amb Heidelberg, amb més de 80 anys de trajectòria, ha garantit al llarg dels anys una alta qualitat.

Lamy, en l’actualitat no és només líder del mercat a Alemanya, sinó que s’ha convertit en marca internacional, creant tendències i inspirant als escriptors del món amb els seus acabats i els seus bells colors.

Disseny, qualitat i la filosofia de ‘Fabricat a Alemanya’ són els pilars fonamentals de l’estratègia corporativa de LAMY. S’enfoca, principalment, en les necessitats del client. LAMY està preparat per crear canvis i prendre la iniciativa, cada dia, de provar alguna cosa nova i diferent, assumint els riscos de la gran marca a la qual ha aconseguit convertir-se a través dels anys.

Els instruments d’escriptura de LAMY es poden veure a tot el món: tant a Nova York, com al Japó oa qualsevol sala de conferència de Buenos Aires o de Barcelona. Cada un d’aquests instruments d’escriptura va néixer a Heidelberg, la ciutat amb la universitat més antiga d’Alemanya.

Productes Lamy en Raima

Els productes Lamy, amb la seva varietat de dissenys, permeten escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats i funcionalitat. A Raima trobaràs una àmplia varietat.

Lamy garanteix la més alta qualitat en tecnologia, processament i material. Els instruments d’escriptura de Lamy són la millor demostració en el mercat del significat de la relació qualitat-preu.

  • Els multifunció Lamy combinen diversos sistemes diferents, com ara: bolígraf, portamines, marcador i llapis. Tots junts en un sol instrument d’escriptura. Té un mecanisme giratori per seleccionar de manera ràpida el sistema.
  • El portamines és un afegit. És ideal en qualsevol organitzador, ja sigui que s’utilitzi per escriure, dibuixar o corregir. A sota del seu botó extraïble, en molts dels models Lamy, hi ha una petita agulla que serveix per netejar el subministrament de la mina. ¡També ve amb una punta d’esborrany!
  • Els Roller Lamy són una bona alternativa a les plomes estilogràfiques o els bolígrafs. ¡Combina el millor de les dues! Són tan fàcils d’usar com els bolígrafs i tenen una estructura similar a la ploma estilogràfica. En general, els Roller Lamy ofereixen un alt nivell de comoditat d’escriptura.
  • Amb una àmplia gamma de puntes disponibles, la ploma estilogràfica és l’instrument d’escriptura que s’adapta millor a cada mà ja que li dóna a l’escriptura de l’usuari la seva pròpia qualitat i estil. És realment l’instrument que individualitza més l’art de cada individu, diferenciant-lo dels altres amb el seu segell propi i inconfusible. A tots els nens que aprenen a escriure se’ls hauria d’ensenyar que, des del principi, el secret de la bona escriptura prové d’una ploma estilogràfica d’alta qualitat. Amb Lamy, això és garantia.

Mostrando 1–16 de 37 resultados