La papereria Raima es converteix amb 6 plantes en la papereria més gran d’Europa.

El passat mes de juliol Raima va finalitzar el projecte d’ampliació de l’emblemàtic edifici del segle XVIII on s’ubica, incrementant l’espai de 2 a 6 plantes i amb una imatge totalment renovada.
(4 plantes de botiga, 1 planta polivalent per realitzar exposicions, workshops, conferencies i diferents actes i 2 terrasses amb vistes espectaculars al barri Gòtic)

Amb aquesta nova imatge Raima crea un concepte de papereria on el disseny, el color i la sensibilitat dels detalls creen un entorn orientat a la total satisfacció del client. Raima creix reforçant un model de comerç amb identitat pròpia, de qualitat, amb vocació de servei i tracte personalitzat.

Raima va obrir les seves portes a la ciutat de Barcelona el 2 de setembre de 1986, convertint-se en la primera papereria especialitzada a donar servei als professionals del disseny. Amb aquesta finalitat, es va ubicar en un edifici singular: una casa històrica del segle XVIII, situada al popular carrer Comtal, en ple barri gòtic barceloní.

Significat del nom Raima (resma en castellà):
Conjunt de vint mans de paper, és a dir, cinc-cents fulls de paper.

Dedicada al disseny, podràs trobar més de 2.500 diferents tipus de papers, material d’escriptori, regals, manualitats, etc.