La llegenda del drac i la princesa.

La llegenda més popular a Catalunya explica que a Montblanc (Conca de Barberà) hi havia un drac terrible que causava estralls a homes i bèsties. Per apaivagar-lo, s’escollia per sorteig una persona que era donada en sacrifici al monstre. Un dia la sort va assenyalar la filla del rei, que hauria mort a mans de la fera si no hagués estat per l’aparició d’un bell cavaller que es va enfrontar al drac i el va matar. La tradició afegeix que de la sang vessada va néixer un roser de flors vermelles.

La tradició.

La diada de Sant Jordi és una jornada festiva i popular en la qual les parades de llibres, les roses i, sobretot, riuades de gent, prenen els carrers de totes les localitats catalanes. La celebració no pot ser més senzilla: el ritual consisteix a, tot passejant, comprar una rosa, un llibre, o ambdues coses, per regalar a estimats, familiars i amics. Malgrat no ser festiu, la diada i el passeig obligatori omplen a vessar carrers i places tot convertint la diada en una singular festa nacional que se celebra en un dia laborable.

A pratir del 1995 el 23 d’abril es commemora el Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor

Així ho vam viure LA CARPETA, RAIMA i KONEMA

papeleria-barcelona-konema-sant-jordi-equipo papeleria-barcelona-konema-sant-jordi-3

leuchtturm1917-notebook-color-raima-papeleria-barcelonapapeleria-barcelona-konema-sant-jordi papeleria-barcelona-konema-sant-jordi-equipo-rambla-catalunya-sant-jordi papeleria-barcelona-konema-sant-jordi-2papeleria-barcelona-konema-sant-jordi-lapiz-catalunya papeleria-barcelona-raima-papiropapeleria-barcelona-raima-sant-jordi-llegenda papeleria-barcelona-raima-sant-jordi-equippapeleria-barcelona-la-carpeta

papeleria-barcelona-la-carpeta-sant-jordipapeleria-barcelona-raima-sant-jordi