La planta 2 de RAIMA ja està oberta.

Si, a Raima seleccionem papers increïbles d’arreu del món i els millors materials per demostrar que l’excepcional és possible.

Som especialistes en paper ia la nostra botiga trobaràs la més extensa selecció i tipus de paper, per això volem donar-te alguns consells perquè puguis realitzar els teus projectes a la perfecció.
Abans d’escollir un paper, al marge de la mesura, has de considerar el següent:
Pes o gramatge ja que la seva flexibilitat et permetrà, o no, manipular millor el paper en el cas que hagis de fer plecs.
Capacitat d’absorció. Planteja’t si vas a utilitzar cola, coles, esprai, pintures o has d’imprimir. Un paper molt setinat pot reaccionar de manera inesperada amb les coles i pot o no ser apte segons el tipus d’impressió, inkjet, òfset o lasser, …
La composició del paper és importantíssima ja que molts papers es fabriquen amb barreja, altres poden ser 100% naturals (lli, cotó) i generen superfícies llises, rugoses, amb brillantors, etc.
Al Taller de RAIMA, et podem tallar el paper a la mida que necessitis però tingues en compte si el talles tu que en tallar-pot deixar alguns filaments.
Recorda no tots papers serveixen per el mateix. És molt important que abans de llançar-te a fer servir un paper per al teu projecte, ho provis primer.
Consulta’ns, ens encantarà poder ajudar-te.

Visita al Taller de RAIMA (Planta 2)
Servei d’enquadernació, tall a mida, carpeteria, grapats, manipulació, fendits, gravacions …