Raima amb el Flic, festival de literatures i arts juvenil i infantil.

Flic 2016 - Familiar(CCCB)

Flic 2016 – Familiar(CCCB)

Aquest tangram multicolor va ser l’obsequi que es varen emportar les quasi 1.000 families que van participar al Flic Festival 2016.

El Flic és un festival d’experiències i creació literària que convida a les famílies a gaudir de la literatura i les arts, apostant per la innovació i l’experimentació en els formats culturals. El Flic promou la creació al nostre país i apropa iniciatives internacionals a les nostres terres a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l’acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d’exclusió social. El Flic, que es celebra a diverses ciutats de forma itinerant, té una programació per les famílies, un programa per a les escoles i unatrobada professional.

Amb l’objectiu de detectar i impulsar la carrera de joves il·lustradors amb talent i donar a conèixer la seva obra a través d’exposicions en diversos espais, tant nacionals com internacionals, el Festival compta amb elNetwork Flic Escoles d’Il·lustració.