Saps que existeixen moltes varietats diferents de paper? Per això, a Raima en tenim un adequat per a cada especialitat. Parlarem sobre el paper de Belles Arts i totes les seves aplicacions.

Per exemple, la cartolina Fabriano Acadèmia, un paper amb una textura rugosa i suau, que està elaborat amb pasta de cel·lulosa. A més, aquest, resisteix al pas del temps i als esborraments successius.

Si ets un apassionat de l’aquarel·la i t’estàs iniciant, et recomanem el paper aquarel·la Montval ja que gràcies al seu tractament antifúngic és rentable a correccions, no engrogueix i a més, és resistent al pas del temps. També podries utilitzar el paper aquarel·la Guarro de gra mig, ideal per a totes les tècniques humides.

A les nostres interminables bateries trobaràs també el paper Meirat fet a mà, elaborat a partir de lli seguint una tradició artesanal japonesa. És altament resistent, encolat en massa i es el perfecte per a totes les tècniques de Belles Arts, inclús l’estampació.

No podem passar per alt el paper Figueras, tractat amb una capa especial que és resistent a l’oli i l’aigua cosa que el fa ideal per a la pintura a l’oli i acrílica.

A més, trobaràs papers per estampar imatges, pintar a l’oli, carbonet etc. Només cal que escullis  el més adequat per a cada tècnica. A Raima, t’assessorem perquè obtinguis la millor experiència, ens encanta poder ajudar-te per a que trobis el teu paper.

Tots aquests papers els trobaràs a la Segona Planta de RAIMA, el nostre taller. Més de 3.000  t’estan esperant en un espai de més de 300 metres quadrats plens de colors i textures diferents. A més, també comptem amb serveis com el tall a mida o enquadernació perquè puguis crear al teu gust i sense límits.

Vine a veure’ns o fes la teva comanda ràpid a la nostra botiga Online