Troba a RAIMA les lineas Ambition i E-motion de Faber-Castell.

La col·lecció Ambition és d’un estil modern i molt particular. Encara que l’estètica és la mateixa, es presenta en diferents variacions de colors i de materials.

Un estil sencill com el Faber-Castell Ambition Resina, que mostra senzillesa i elegància, com un estil clàssic però modern de Faber-Castell Ambition Acer.  La fusta de perera amb el seu color marró ataronjat, fa del Ambition un model cridaner però elegant. Un dels models més sofisticats és el Faber-Castell Ambition Fusta de Coco, el color marró i la textura de la qual doten aquest model de molta elegància. Els Faber-Castell Ambition OpArt, sobris però originals, presenten un estil molt característic en color sorra. Els podem trobar en bolígraf, estilográfica, roller i portamines.

E-motion és d’estil fort, sòlid i bell i, sobretot, portador d’un dels millors metalls.

El seu disseny sòlid s’adapta perfectament a la mà i garanteix comoditat a l’hora d’escriure. Les variacions de colors realcen el metall cromat característic de la col·lecció. Les combinacions que es troben són amb fusta de perera color marró, marró fosc o negre. I, resina preciosa amb dissenys de Trenat i Croco.

Visita la nostra botiga.