El passat dijous 26 d’abril va tenir lloc el primer dels encontres que obre el procés de selecció que durà a representar a les escoles universitàries de disseny de Barcelona a la fira d’art Swab en la seva desena edició.  

ART ON PAPER, organitzat per Fundació Cuixart Bizzarre UK, Swab Art Fair & M2 Restaurant, Urban Art Barcelona i que compta amb el suport de Tombow i Raima és una festa entorn de l’art. Art viu i en viu, una batalla, una experiència, una trobada d’artistes emergents en l’entorn de la il·lustració i el dibuix, que se celebrarà en els pròxims mesos a l’espai Metric Market de Barcelona.

Els participants són estudiants d’il·lustració, disseny gràfic i dibuix artístic de diferents escoles, universitats com: Eina Centre Universitari de Disseny i Art, ESDAP-LLOTJA, BAU Centre Universitari de disseny de Barcelona i ELISAVA – Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Ahir van participar estudiants del Centre Universitari BAU tots ells pertanyents al Màster d’Il·lustració de la escola Bau. El gran nivell de cada un dels participants va portar a disputar una competició durant tot l’esdeveniment en el qual el jurat format per Swab, Urban Art Barcelona, ​​Fundació Cuixart, Bizarre Uk, Galeria M2, Tombow i Raima va haver de valorar fins a l’últim minut l’àrdua i difícil tasca de seleccionar a només 2 dels 4 finalistes, tasca de difícil decisió a causa del gran talent de tots ells. La decisió final va ser que Tanit Salvador i Jon Ander fossin els representants de Bau per anar a la batalla que enfrontarà a aquests alumnes amb els que seran representants de la resta de les escoles a la fira Swab d’aquest any. En paral·lel, les obres d’Art ON Paper que van resultar d’una qualitat extraordinària, estaran exposades a la galeria M2 fins al dia 24 de maig quan tindrà lloc la propera trobada entre alumnes de l’escola Eina.